Bedankt om het ARCC te steunen

Steun de jongeren in Anaikatty in Zuid-India door deel te nemen aan het Benefiet Netwerk Event en Jubileum Benefietconcert van het ARCC.

Wat doet het ARCC?

Het Anaikatty Rural Community College (ARCC) is een centrum voor tweedekansonderwijs in Zuid-India. Momenteel is het team ter plekke druk bezig met het start-up productiebedrijf UPSCALE waardoor het ARCC tegen 2024 gefinancierd wordt via de winsten van dit bedrijf.

Tot dan hebben we jouw steun hard nodig! Daarom organiseren we in het najaar van 2022  twee benefiet evenementen. Door deel te nemen, of door ze te sponsoren, maak jij concreet mee het verschil voor de jongeren in Anaikatty!

Meer over het ARCC

Benefiet Netwerk Event, donderdag 27 oktober 2022, vanaf 18 uur

Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe inzichten opdoen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, jazeker! Maar er valt nog zoveel meer te beleven tijdens dit benefiet netwerk event! Je geniet van een walking diner en je oren worden verwend met een vleugje muziek van Alma de Làgrimas. Je ontdekt waarschijnlijk als allereerste deze spiksplinternieuwe congreshal en de vooruitstrevende econormen van dit BEN-gebouw. Het wordt een niet te missen avond! Jij bent er toch ook bij?

donderdag 27 oktober, vanaf 18u in Vestar, Lamorinièrestraat 45, Antwerpen (gratis ondergronds parkeren)

DONEER NU AL VOOR HET GOEDE DOEL!
Tijdens het benefiet netwerk event veilen wij een speciaal voor de gelegenheid gemaakt kunstwerk van artieste Nancy Luijks geleid door acteur en veilingmeester Alain Rinckhout. Sfeer verzekerd!

Jubileum Benefietconcert, zaterdag 29 oktober, om 19u

Het ARCC viert zijn tiende verjaardag en de geboorte van het start-up productiebedrijf UPSCALE. Dat mag een feestje in 4D worden! Reken op een wervelend optreden van Alma de Làgrimas in kwintet met percussie en twee flamenco gitaren erbij. Verwacht je aan Zuid-Amerikaanse melodieën, een pittig samenspel van Flamenco, klassiek, Tango en eigen werk van gitarist Wim Cops en contrabassist Ruben Appermont. Luister, maar ook, geniet van food&drinks, beleef en ontdek (er zijn ook doe-activiteiten) en ontmoet! Jij komt toch ook?

zaterdag 29 oktober, om 19u, Vestar, Lamorinièrestraat 45, Antwerpen (gratis ondergronds parkeren)

Doneer nu al voor het goede doel!
Leentje gaat op werkbezoek naar Anaikatty van 2 tot 22 november 2022. Het is een reis van maar liefst 9514 kmdie je integraal op de website van het ARCC en social media kan volgen. Wil jij helpen deze trip mogelijk te maken?

Inschrijven of sponsoren voor het Benefietevent en -concert op 27 en 29 oktober 2022


Aantal tickets voor het Jubileum Benefietconcert, zaterdag 29 oktober 2022

€20 per ticket - €18 vanaf 10 tickets

€35:1 ticket, 1x chili con/sin carne, 2 drankbonnetjes

€55:1 ticket, 1x chili con/sin carne, drankkaart (ter waarde van 10 drankbonnetjes)

€100:1 ticket, 1x chili con/sin carne, drankkaart (ter waarde van 10 drankbonnetjes), 20 km sponsoring aan €1 per km. Extra ARCC kadootje in je goodiebag

Vrije bijdrage: verhinderd op 29/10? Sponsor onze kms. Iedereen krijgt een goodiebag op het einde van het concert

Meer over het ARCC?

[:swvar:text:170:]
2012
Oprichting
800
Jongeren opgeleid
10
Productie units

Het ARCC zet zich in voor het realiseren van negen SDG’s, de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Via het centrum bestrijden we armoede door kwalitatief onderwijs aan te bieden, vooral voor wie een tweede kans nodig heeft. Dat doet het team op twee manieren:

ARCC ACADEMICS 
People development

Het academisch team leert de studenten vaardigheden aan om economisch zelfstandig te worden 8 beroepsgerichte cursussen

Loopbaanbegeleiding: coaching bij het zoeken naar een geschikte baan of het opstarten van een eigen zaak

UPSCALE
Community development

UPSCALE is een sociale onderneming die tot doel heeft de gemeenschappen in Anaikatty zelfvoorzienend te maken in een periode van drie jaar

120 mensen uit 10 dorpen zijn op dit moment betrokken 15 producten (een 5-tal zijn nog in testfase)

Organisatie

[:swvar:text:175:]

WIE IS RACHEL
Rachel Ebenezer is een pionier in de sociaal ondernemende bewegingen in haar land met meer dan 20 jaar ervaring in internationale projecten in de sociale ontwikkelingssector. Ze is de mede-oprichter van het ARCC en stuurt vandaag de lokale bestuursteams aan. Rachel doet niets liever dan organisaties ondersteunen bij het faciliteren van veranderingen rond mensen, systemen en processen. Ze is een gepassioneerde spreker op conferenties en in scholen over sociaal-economische ontwikkeling.

WIE IS LEENTJE?
Ik ben Leentje De Bruyne, stichter en drijvende kracht in België achter Dreamz India Projecten vzw, een kleine organisatie, maar een groot project. Ik ben er heilig van overtuigd dat elke mens impact kan hebben, zolang je openstaat voor de dingen die op je pad komen. Zo woonde ik zelf met mijn gezin met drie kleine kinderen twee jaar in Coimbatore een stad dichtbij Anaikatty, en ‘I Got a Dream’, …

Interesse in onze werking en nieuwe activiteiten?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres:
 

© Dreamz India Projecten vzw ARCC — BE0508.715.213 — Heistraat 24 -2500 Lier — privacyverklaring