Word verwacht

Spannend! Onze eerste DIP Talk op 18 april met Sven Saerens.

Het ARCC startte met de oprichting van Dreamz India Projecten (DIP) vzw in België in 2012. Tijdens onze bestuursvergaderingen hadden we het al snel over ‘DIP-vergaderingen’ en de leden van mijn vzw spreek ik steevast aan met ‘Beste DIP-ers’.

De laatste maanden ontmoette ik een aantal zeer inspirerende ondernemers, die me uitdaagden om het centrum voor tweedekansonderwijs in Anaikatty, het huidige ARCC, naar een hoger level te tillen en daarbij volop te gaan voor sociaal ondernemen! Mijn oude droom kreeg een nieuw perspectief en de afkorting DIP een nieuwe invulling: ‘Dromen in Perspectief’. Dezelfde leerrijke ervaringen wil ik graag met jullie delen!

Daarom nodig ik jullie graag uit op mijn eerste DIP-Talk: een avond leren en netwerken onder het genot van een fijne maaltijd. De sprekers tijdens de DIP-Talks zijn de mensen die mijn ondernemingszin inspireren. Ik wil ze graag met jullie delen.

Sven Saerens - EOS Worldwide

Sven is Certified EOS Implementer. EOS staat voor Entrepreneurial Operating System. 
Sven gelooft dat ondernemers de krachtigste en creatiefste kracht zijn die de wereld rijk is. Het is zijn missie om hun groei te ondersteunen, zodat zij hun impact kunnen maximaliseren en de wereld een betere plek kunnen maken voor een zo groot mogelijk aantal mensen.

Voordat hij EOS-Implementer werd, werkte Sven Saerens samen met een gerenommeerde belangenorganisatie voor ondernemers om 100+ Belgische kmo’s te helpen meer duidelijkheid te krijgen over hun strategie en hoe deze uit te voeren.
Toen een collega-ondernemer Sven contacteerde en om hulp vroeg omdat hij gefrustreerd was door het gebrek aan controle over zijn mensen, zijn klanten en de evoluties in zijn bedrijf, ontdekte Sven EOS en werd hij overtuigd door de eenvoud van het EOS-model en EOS-proces. Die ondernemer en zijn bedrijf werden Svens eerste EOS-klant.

Na elke nieuwe implementatie wordt Sven meer gepassioneerd over EOS als hij ziet hoe het de bedrijven en de levens van de mensen erin, positief transformeert!

Sven en het ARCC

Sven is nauw betrokken bij de uitbouw van UPSCALE, de sociale onderneming van het ARCC. Hij begeleidt het management van UPSCALE in het avontuur om via dit sociale bedrijf het ARCC en de gemeenschappen in Anaikatty op een professionele en duurzame manier zelfvoorzienend te maken. Hij inspireert, motiveert en corrigeert onze aanpak met respect voor de autonomie van de Indiase cultuur en de specifieke mogelijkheden en beperkingen van het ARCC, Anaikatty en haar bevolking. Hij doet een Top job! En hij trakteert jullie in onze eerste DIP-Talk op een Top avond!

Interesse in onze werking en nieuwe activiteiten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres:
 

© Dreamz India Projecten vzw ARCC — BE0508.715.213 — Heistraat 24 -2500 Lier — privacyverklaring